Peter van Noort schilderwerken

 

Peter van Noort, voor al uw schilderwerk

 
Beste Lezer(essen),
Wie is Peter van Noort? Ik ben eigenaar van Van Noort Schilderwerken te Apeldoorn, ik werk al enige jaren als vakschilder bij zowel particulieren als bedrijven. Als zelfstandig schilder en lid van “Eigen Zaak” van Sigma Coatings, verzorg ik schilder- en saus werk voor binnen en buiten. Na een gedegen opleiding van Sigma Coatings mag ik mij een gecertificeerd houtrot renovatie specialist noemen.Met deze kennis repareer ik voor u elke vorm van houtrot.
 

5 jaar garantie

Naast vele particulieren mocht ik ook werken voor de coöperaties Woonzorg Nederland en Woonieder1.
Dankzij het gebruik van hoge kwaliteit producten en de technische ondersteuning van “Eigen Zaak” van Sigma Coatings heeft u 5 jaar garantie op de door mij gebruikte verfsystemen.
 

Maatwerk

Natuurlijk kan ik het met u nog hebben over kwaliteit van de producten, vakmanschap, winter en- zomerpremies, korting en scherpe tarieven. Schilderen en behangen uitgevoerd zoals u dat wenst is maatwerk en vraagt dus om een persoonlijk gesprek en bezoek aan uw woning of bedrijf om een goede indruk te verkrijgen voor het maken van een juiste, scherpe offerte. U  kunt het contactformulier op de website invullen voor meer informatie en/of het maken van een afspraak. Natuurlijk kunt u mij ook telefonisch bereiken op Tel. 06-1321 3576  Ik kom graag bij u aan huis of bedrijf om uw wensen om te zetten in een vrijblijvende offerte.
 
 

informatie aanvragen